Prognoza meteo pentru luna martie. Vin ploile, dar vom avea zile călduroase
Autor: DCNews Team pe 06 Martie, 23:07 | Vremea

Meteorologii au emis prognoza meteo până pe 6 aprilie, iar în acest interval sunt prognozate ploi, dar și temperaturi peste media normală a perioadei. 

Meteo săptămâna 09.03.2020 – 16.03.2020

 

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în toate regiunile, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile estice și sud-estice.

Regimul pluviometric va fi în general excedentar în jumătatea nordică a țării, dar mai ales în extremitatea nordică a teritoriului. În rest cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

 

Meteo săptămâna 16.03.2020 – 23.03.2020

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în regiunile estice și sudice, dar mai ales în zona Carpaților Orientali și Meridionali, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

 

Meteo săptămâna 23.03.2020 – 30.03.2020

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi ușor deficitar în regiunile intracarpatice și apropiat de cel normal pentru această perioadă în rest.

 

Meteo săptămâna 30.03.2020 – 06.04.2020

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, în toate regiunile.Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile intracarpatice și apropiate de cele normale ale perioadei în rest.

Te-ar putea interesa și ....
Vremea Vezi toate articolele
Crossuri parteneri