Prognoza meteo pentru weekend, 6-7 martie 2021. Vremea se răcește BRUSC și NINGE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Dacă astăzi, 5 martie, avem maxime cuprinse între 10 și 19 grade Celsius, sâmbătă se răcește brusc. 

Prognoza meteo SÂMBĂTĂ 6 martie 2021

Sâmbătă, 6 martie 2021, vom avea ploi, lapoviță și chiar ninsori. Temperaturile scad brusc, iar vremea va fi mai degrabă de iarnă. Astfel, în Muntenia, vom avea minime cuprinse între -6 și 0 grade Celsius, iar maximele vor fi cuprinse între 1 și 6 grade Celsius. Astăzi (vineri, 5 martie), minimele sunt între 1 și 5 grade Celsius, iar maximele ajung la 19 grade Celsius. Soarele va fi înlocuit cu lapoviță și ninsoare. 

În Dobrogea va ploua sâmbătă, iar minimele vor fi cuprinse între -4 și 0 grade, în timp ce maximele ajung la 3-7 grade Celsius (astăzi, maximele ajung la 12-17 grade Celsius, iar minimele sunt de 2-5 grade Celsius). 

În Moldova, se anunță ninsoare cu minime care coboară până la -9 grade Celsius. Maximele sunt anunțate la 2-7 grade Celsius. Și-n Transilvania ninge, minimele scăzând până la -12 grade Celsius. Maximele ajung aici la 1-7 grade Celsius. 

În vestul țării va fi soare cu dinți. În Maramureș, vremea va fi stabilă, cerul se anunță temporar noros, dar minimele, și aici, ajuns la -9 grade, în timp ce maximele nu vor depăși 6 grade. Temperaturi comparative sunt și-n Crișana, cu minime de -7 grade și maxime de 6. În Banat, vom avea minime între -7 și -3 grade, iar maximele nu vor depăși 3-8 grade Celsius. 

În Oltenia, în schimb, va fi lapoviță și ninsoare, cu minime de -5 grade și maxime de 5-9 grade Celsius. 

Duminică, în toată țara revine soarele, dar temperaturile rămân scăzute, cu minime de -11 grade în Transilvania, -6 în Crișana, Banat, Muntenia și Dobrogea, -7 în Maramureș și Oltenia, -5 în Moldova și -3 în Dobrogea. Maximele nu vor depăși 7-10 grade Celsius. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel