Programări ANULATE la vaccinarea anti-COVID-19. Mail-uri care au spulberat speranța: ”Te mai miri că lumea e reticentă”. Care e explicația
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto Pixabay
foto Pixabay
Eroare a platformei de programare pentru campania de vaccinare! Mai mulți oameni au primit, prin e-mail, o comunicare prin care erau anunțați că le-a fost anulată programarea. 

Se întâmplă la Alba Iulia, acolo unde, timp de 2 ore, în cadrul platformei pentru programarea la campania de vaccinare, persoanele puteau să se programeze pentru etapa I, deși erau eligibile pentru etapa a II-a.

O persoană care a primit mesajul de anulare și-a manifestat revolta pe Facebook: ”Sper că la rapel nu veți face așa, că altfel mă înțep degeaba. Și te mai miri că lumea e reticentă sau chiar împotriva acestuia… Sunteți varză! Halal organizare!”. 

Alexandru Sinea, directorul DSP Alba, a declarat pentru ziarulunirea.ro că ”au fost câteva persoane cărora platforma de programare le-a permis efectuarea de programări la centrul de vaccinare al Spitalului Județean Alba Iulia, centru destinat persoanelor eligibile pentru etapa I a campaniei de vaccinare. Întrucât persoanele respective erau eligibile pentru etapa a doua a campaniei de vaccinare, au fost reprogramate într-un timp scurt, la centrul fix de vaccinare de pe strada Vasile Alecsandri, mai exact Sala de Sport a Universității 1 Decembrie, iar colegii de la STS au remediat eroarea din platforma care a permis acest lucru”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel