"Programul de suflet" al Gabrielei Firea, considerat "pomană" de contracandidaţi. "Nu voi dezamăgi încrederea"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că se va lupta până la capăt pentru programul său de suflet, pe care contracandidaţii îl consideră "pomană". 

"Un program de suflet pentru care voi lupta până la ultima picătură! De 3 ani, părințîi celor aproape 6 000 de copii cu dizabilități pot achita mai ușor tratamente, terapii necesare, și cu sprijinul nostru financiar de 1000 de lei. De la guvern suma este mică, așa cum se poate observa din grafic. Din păcate, sunt politicieni înscriși în cursa pentru Primăria Capitalei care consideră programele socio-medicale, inclusiv acesta, ca fiind “pomeni”. Au declarat în numeroase apariții.

Este un cuvânt foarte urat care nu exprimă realitatea! Acest sprijin este absolut necesar și mă voi bate ca și în următorii ani să se poată acorda, în ciuda dificultăților financiare.

Din păcate, sunt oameni reci, duri, cinici, care nu au puterea de a înțelege cât de greu îi este unui părinte să se descurce cu multele cheltuieli necesare unui copil cu dizabilități, dincolo de amărăciunea din suflet pentru această situație de viață.

A numi “pomană” un astfel de suport este dureros. Empatia trebuie să caracterizeze toată activitatea noastră, mai ales când oamenii și-au pus încrederea în ține și te-au trimis să iei decizii bune pentru ei. Nu voi dezamăgi această încredere!", a scris Gabriela Firea pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel