Proiecte BLOCATE în sectorul 1, din cauza PNL şi USR. "Au ales calea confruntării politice"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Primarul sectorului 1, Daniel Tudorache, critică atitudinea consilierilor locali de la PNL şi USR privind proiectele din ultimii patru ani. 

„Încă de la începutul mandatului am făcut un apel la toți consilierii locali să lase politica la ușa primăriei și să facem împreună administrație pentru cetățeni. Din păcate, consilierii locali ai USR și PNL au ales calea confruntării politice blocând practic activitatea primăriei.

Rolul Consiliului Local este să amendeze, atunci când este cazul, proiectele executivului, aducând astfel un plus de valoare acestora. Însă ce s-a întâmplat în ultimii patru ani în Sectorul 1 a fost o tergiversare permanentă sau respingerea de-a valma de către consilierii opoziției a unor proiecte utile și bune pentru oameni, fără să țină cont de interesele și nevoiele celor care i-au votat”, a declarat Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, conform qmagazine.ro

Doar 10 la sută dintre proiecte, propuse de USR

„Împreună cu echipa mea, am încercat să vin în Consiliu cu propuneri de hotărâri importante pentru dezvoltarea comunității sau pentru rezolvarea unor probleme punctuale. Din păcate, de cele mai multe ori, fără a oferi explicații sau motive pertinente, consilierii USR au ales să respingă total, deși am introdus de mai multe ori același proiect pe ordinea de zi, sau au tergiversat adoptarea lor folosind diferite tertipuri. Dacă propunerile noastre nu erau bune, mi s-ar fi părut normal să vină cu propriile inițiative sau să încerce să le îmbunătățească pe ale nostre. Însă, în cei patru ani, consilierii USR nu au avut nici măcar 10% propuneri de proiecte de hotărâri. Am avut un consiliu greu în care consilierii opoziției au ales să distrugă și nu să contruiască”, a mai precizat primarul Tudorache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel