Proiecte majore de infrastructură, BLOCATE de Primăria Capitalei. Robert Negoiţă: Nu sunt în stare să ne dea nişte avize
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Robert Negoiţă. Foto: Crişan Andreescu
Robert Negoiţă. Foto: Crişan Andreescu
Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, atrage atenţia asupra unei situaţii grave la nivelul Capitalei: proiecte majore de infrastructură sunt blocate de către Primăria Capitalei care întârzie eliberarea autorizaţiilor şi a avizelor. 

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, atrage atenţia asupra faptului că mai multe proiecte foarte importante de infrastructură nu pot fi realizate deoarece Primăria Capitalei întârzie eliberarea avizelor şi autorizaţiilor.

"Pe inelul median, inelul de viteză al Bucureştiului şi care figurează în toate proiectele municipalităţii ca fiind inel de mare viteză şi care se închide pe Ştefan cel Mare – Mihai Bravu – Văcăreşti şi care se duce în Sectorul 4, astfel încât să poţi avea nişte artere cu capacitate mare de trafic, noi am prevăzut două pasaje, astfel încât în Sectorul 3 să se circule.

Şi la intersecţia dintre Sectorul 3 şi Sectorul 4 este acel pasaj peste Dâmboviţa care este capabil să preia valori mari de trafic, după aia s-a făcut pasajul de la BIG care poate prelua trafic, aşa încât de la pasajul Muncii s-ar rezolva problema până pe la Eroilor s-ar putea ajunge pe acest inel şi s-ar circula decent.

Din nefericire, Primăria Generală – şi o spun cu foarte mult regret – ne-a blocat şi ne blochează în redactarea avizelor. Avem nevoie de avize şi autorizaţii de la Primăria Generală. Ei bine, noi avem proiectul gata, solicităm avize şi autorizaţii de mai bine de un an şi jumătate. Aţi auzit foarte bine: de un an şi jumătate nu sunt în stare să ne dea nişte avize. O spun cu foarte mult regret. 

Noi le facem treaba lor. Aceste poduri şi pasaje ar fi trebuit să le facă Primăria Generală de mult. Şi este foarte trist şi ruşinos pentru toţi cei care au condus Primăria Capitalei până acum, faptul că de mai bine de 30 de ani de la Revoluţie în Bucureşti s-au construit două pasaje şi jumătate. Foarte bine că s-au făcut, dar problema e că s-au făcut doar atâtea. Avem nevoie de poduri şi pasaje în Bucureşti. Nu trebuie să inventăm noi mersul pe joi. Haideţi să vedem ce au făcut alte oraşe mari, de dimensiunea Bucureştiului. Bucureştiul e în expansiune, creşte permanent", a declarat, într-un interviu acordat DC News, primarul Robert Negoiţă.  

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel