Protest împotriva patronului Manchester United. Fanii au invadat stadionul, meciul a fost amânat - UPDATE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: nmoodley de la Pixabay
Foto: nmoodley de la Pixabay
Sute de fani ai lui Manchester United au pătruns pe gazon, iar mii s-au adunat în fața stadionului pentru a protesta la adresa patronului clubului. Meciul cu Liverpool a fost amânat.

UPDATE: Clubul Manchester United a dat publicității un comunicat prin care anunță oficial amânarea meciului cu Liverpool, meci ce trebuia să aibă loc duminică de la ora 18.30, dar a cărui desfășurare a fost împiedicată de suporterii „dracilor roșii”.

Fanii echipei Manchester United au împiedicat duminică desfășurarea partidei cu Liverpool, protestând împotriva proprietarilor echipei, de la care au solicitat în mod repetat să cedeze acțiunile clubului către suporteri. Aceștia au pătruns în incinta stadionului și au împiedicat și accesul echipelor spre Old Trafford.

Clubul a dat publicității un comunicat, prin care anunță în mod oficial amânarea meciului, transmite Mediafax.

ŞTIREA INIŢIALĂ: Mii de suporteri s-au adunat duminică în preajma stadionului Old Trafford pentru a protesta față de patronul Glazer. Protestul a izbucnit înainte de meciul Manchester United-FC Liverpool, transmite corespondentul Sky. Suporterii au blocat intrarea în hotelul echipei, iar arbitrul întâlnirii a intrat cu dificultate în interiorul stadionului.

Sute de fani au reușit să intre în stadion și au ajuns până pe gazon. Ei sunt supărați pe patronul clubului care a vrut să înscrie echipa în Superliga Europei. „Poți să cumperi clubul, dar nu ne poți cumpăra sufletele”, scrie pe cartoanele purtate de unii suporteri.

Partida cu Liverpool a fost amânată. Oficialii discută și despre posibilitatea de a amâna meciul din cauza regulilor COVID. Totuși, corespondentul Sky crede că este puțin probabil ca meciul să fie amânat din acest motiv deoarece suporterii nu au ajuns la vestiare, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel