PROTEST în ziua Congresului PNL: ”Reformele promise nu au fost livrate!”
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Angi Șerban / foto ilustrativ
Angi Șerban / foto ilustrativ
Au fost anunțate proteste chiar în ziua Congresului PNL, desfășurat sâmbătă la Romexpo.  

„Ați cerut, s-a auzit! Sâmbătă la Romexpo, de dimineață așa, să-i primim cum se cuvine! Hai să mergeem!”, a scris, pe Facebook, Angi Șerban, cunoscută pentru numeroasele proteste la care a participat.

„Cerem demisia premierului Florin Cîţu şi refacerea de urgenţă a coaliţiei de guvernare! PNL nu a fost ales să guverneze singur, ori misiunea acestuia este în mod evident concentrată pe distrugerea coaliţiei şi epurarea miniştrilor şi secretarilor de stat care nu-i servesc interesele personale. (...) Reformele promise nu au fost livrate! Justiţia independentă, transparenţa actului de guvernare şi implicit bunăstarea românilor întârzie să apară! Ce alegeţi? Încotro mergeţi? Vă aşezaţi la masă cu PSD şi peste 3 ani intraţi (iar) în irelevanţă sau refaceţi coaliţia? Nu aţi fost mandataţi să guvernaţi singuri şi nici în formula USL!! Dacă tradaţi încrederea oamenilor acum, vă asumaţi consecinţele!!! Ne vedem în stradă! Sâmbătă, la ROMEXPO!! Vom respecta distanţarea socială şi normele sanitare cu privire la protecţia anti covid - 19!”, au transmis organizatorii pe pagina de Facebook a protestului. 

Cîțu: După 25 septembrie, PNL va fi mai puternic și va putea învinge PSD în 2024

După data de 25 septembrie, PNL va fi mai puternic și va putea învinge PSD în alegerile din 2024, a declarat joi, la Digi 24, premierul Florin Cîțu. Acesta s-a declarat convins că va câștiga președinția partidului la alegerile de sâmbătă, cu susținerea a 40 de filiale.

După alegeri, ar putea începe negocierile cu USR PLUS, în vederea constituirii unei noi alianțe, cu condiția ca partenerii să se îndepărteze de AUR, a declarat Floin Cîțu. „Scăpați de AUR și discutăm”, a spus Cîțu, precizând că îi este indiferent dacă vorbește cu Dan Barna sau cu Dacian Cioloș.

Mai mult, Florin Cîțu s-a declarat convins că PNL va guverna până în 2024 și că va implementa actualul program de guvernare, spunând că va căuta în Parlament susținere la nevoie. „Nu cred că vor vota împotriva PNRR”, a mai spus premierul Florin Cîțu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel