Protestatarii, făcuți huligani și fasciști de Barna. Chirieac: Asta SE LIPEȘTE! Dispreț suveran față de electorat
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Facebook Mariana Alecu
Facebook Mariana Alecu
Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre modul în care guvernanții își tratează electoratul, dar mai ales pe cei care în zilele trecute au protestat în stradă împotriva măsurilor impuse de Guvern, în contextul pandemiei de COVID-19. 

”România nu va plăti datoria externă din aceste amenzi (n.r. date la proteste). Aceste amenzi sunt un fel de hârâială, așa, destul de eficientă, însă, pentru a-i descuraja pe oameni să mai demonstreze.” a spus analistul politic, la România TV. 

”Avem PNL-ul, care sunt convins că este înjurat de atmosfera din țară. Sunt convins că PNL-ul este conștient că atunci când faci alegeri în pandemie și milioane de oameni nu pot veni la vot, rezultatul acela este cam viciat. În partea cealaltă, USR-ul are un dispreț suveran față de electorat. Nu îl interesează, efectiv și aici avem cel mai bun exemplu în domnul ministru Vlăduț Voiculescu care ignoră orice fel de zicere, avertisment, demonstrație, slogan, rugăminte din partea poporului român. Nu este singur! Șeful său de partid a catalogat demonstranții huligani și fasciști. Asta se lipește, dar nu a avut cine să o lipească cum a fost cu golanii lui Ion Iliescu, din Piața Universității. Lucrurile astea rămân și exprimă filosofia unui partid politic”, a mai explicat analistul Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel