Protestatarii violenți din SUA, gest de FRICĂ. Gușă: Îi SPERIE!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Cozmin Gușă a vorbit despre reacția violentă a protestatarilor de la Capitoliu, în cadrul emisiunii "Deferiți mass-media" de la DC News.

"Cei care s-au dus alaltăieri la Washington nu s-au dus neapărat ca să-l susțină pe Trump. Ei s-au dus ca o reacție împotriva celor care vin, împotriva democraților, ca un gest de frică al lor pentru ce poate să urmeze, pentru faptul că da, nu se mai pot adresa cu mamă, tată, soră și așa mai departe, după cum ne-a zis Nancy Pelosi acum câteva zile înainte de alegerea sa în fruntea Camerei Reprezentanților. Fel de fel de lucruri care îi sperie. Ei au fost speriați și de violențele Antifa care au venit și împotriva simbolurilor lor, dar și împotriva multor altor lucruri. Atunci, practic aceste lumi în coleziune și-au început războiul.

Am mai discutat în octombrie că practic va fi un război civil și atunci am spus, ba chiar ne-am contrazis despre viitorul război civil din SUA post-alegeri. S-a așteptat acest moment al tranșării din punct de vedere formal al președinției în favoarea lui Biden pentru ca să înceapă ceva de acest gen pe care eu în continuare nu o văd ca pe o luptă Trump vs Biden, ci o văd ca pe o luptă a celor care nu acceptă genul de conducere cu Biden la vârf, susținut de corporatiști și de către alții.", a explicat Cozmin Gușă, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel