Proteste anti-restricții. Ciuvică: Nu știu dacă au tras unii sfori să le bage bețe în roate / Video
Autor: Andrada Oana pe 07 apr, 15:50 | Politica
Exclusiv

Tache, Chirieac și Ciuvică, la „Miercurea Neagră”

Bogdan Chirieac, Diana Tache și Mugur Ciuvică au vorbit, la „Miercurea Neagră” de la DCNewsTV despre protestele anti-restricții și posibilitatea reluării acestora. 

Diana Tache - jurnalist, Bogdan Chirieac - analist politic şi Mugur Ciuvică - preşedintele Grupului de Investigaţii Politice au dezbătut temele momentului într-o nouă ediţie a emisiunii săptămânale „Miercurea Neagră”. 

Printre aceste teme s-a numărat și eventuala reluare a protestelor anti-restricții. 

Analistul Bogdan Chirieac i-a întrebat pe Diana Tache și Mugur Ciuvică dacă e posibil ca oamenii să iasă din nou în stradă.

Diana Tache a răspuns că „eu și domnul Ciuvică am stabilit să protestăm în scris și în civil, nu în general.”

„Săptămâna trecută, când vorbeam, stabileam că e posibil să vină niște galerii, să înceapă niște comentarii că protestele au căpătat o formă destul de violentă și ușor-ușor să se stingă. Cred că mai pâlpâie ceva, ce-i drept. Mai sunt 15-20 de persoane pe zi pe acolo, dar știți cum e...”, a mai spus Diana Tache la „Miercurea Neagră”. 

La aceeași întrebare, Mugur Ciuvică s-a arătat de acord cu cele spuse de Diana Tache.

„Se vede cu ochiul liber! Nu știu dacă asta se întâmplă natural sau pentru că au tras unii sfori să le bage bețe în roate, dar și fără sfori... Nu sunt închegați, au supărări diverse.”, a declarat Mugur Ciuvică la DCNewsTV.

Politica Vezi toate articolele
Crossuri parteneri