Proteste în Centrul Vechi al Capitalei! Aurelian Bădulescu: Este o măsură care nu a fost foarte bine calculată
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Mai mulți operatori economici din Centrul Vechi al Capitalei au anunțat proteste. Ei sunt nemulțumiți de noua măsură impusă de autorități privind reducerea programului teraselor.

Viceprimarul Bucureștiului, Aurelian Bădulescu, ar fi vorbit cu mai mulți operatori economici și angajați din Centrul Vechi al Capitalei, nemulțumiți de faptul că le este impus să reducă programul teraselor, informează Realitatea PLUS. Potrivit viceprimarului, aceștia au anunțat proteste, iar măsura prin care localurile au voie să funcționeze doar până la ora 23:00 nu a fost una bine calculată.

”Noi am analizat și singura măsură pe care am recomandat-o a fost doar obligativitatea purtării măștii. Toată lumea s-a conformat, dar am vorbit cu cei care dețin terase și sunt nemulțumiri în rândul angajaților. Eu cred că este o măsură care nu a fost foarte bine calculată, apare îngrijorarea pentru ziua de mâine, pentru locul de muncă. Vor să organizeze tot felul de manifestări de protest. În general, s-au conformat, nu au fost atitudini care să fie nevoie de intervenția în forță. Din discuții cu angajații, am înțeles că vor să își pună banderola albă în semn de protest. Părerea mea este că singurul lucru benefic este purtarea măștii în zona Centrului Vechi”, a declarat Aurelian Bădulescu la Realitatea PLUS.

Aseară în Centrul Vechi al Capitalei, mai mulți polițiști au verificat dacă noua măsură este respectată. Se pare că atât patronii, cât și clienții s-au conformat, chiar dacă sunt revoltați și spun că noua regulă le va afecta mult încasările, iar mulți angajați ar putea rămâne fără un loc de muncă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel