Proteste în România. Bogdan Chirieac: Vlad Voiculescu a batjocorit morții românilor
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Vlad Voiculescu
Sursa foto: Facebook Vlad Voiculescu
Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre protestele care au loc în București și marile orașe ale României. Acesta îl critică în termeni duri pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu. 

„Era evident încă dinainte de votul organizat, atunci când se înregistrau 10.000 de infectări pe zi, atunci când ne spuneau că nu e o problemă că mergem la vot, dar anumite categorii sociale erau sfătuite să nu vină la vot. Pur și simplu nu îi interesează. Cel puțin zona asta USR-istă, mulți dintre ei sunt complet decuplați de la ce vrea publicul, alegătorul. Sunt tributari propriilor bule de Facebook.

Restul, se schimbă. Vlad Voiculescu a batjocorit morții românilor. Așa ceva, pentru un popor care în general e un popor religios, era de neacceptat. Nimeni nu s-a gândit, nici președintele nu a ieșit, nici primul ministru nu au îndrăznit să facă asta, nu că nu ar gândi. Că a ieșit Ben-Oni Ardelean, senator PNL, să spună Voiculescu, pleacă..., dar conducerea țării, a Guvernului, nu a îndrăznit să îl dea afară pe Voiculescu.

E important ce s-a spus înainte. Iată, în România mai avem o mișcare puternică, autentică, a societății civile. Oamenii ăștia care ies în stradă, ies pentru că așa simt. Nu sunt scoși pe bule de rețele sociale, pe tabele de la corporații, aduși de partide politice, ceea ce este dătător de speranță pentru poporul nostru“, a declarat analistul politic Bogdan Chirieac, în contextul protestelor din Bucureşti şi din ţară. 

VEZI ȘI  -  Galerie FOTO - Protest în Bucureşti împotriva restricţiilor şi Guvernului. Ce nu se vede la TV"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel