Proteste SUA. Trump: „Sunt cel mai bun pentru comunitatea neagră”
Autor: Alexandru Ichim pe 03 iun, 17:51 | Internațional

Donald Trump

Donald Trump a transmis un nou mesaj cu privire la protestele violente ce au loc de câteva zile în Statele Unite ale Americii. 

Donald Trump a spus din nou că a făcut mai mult pentru comunitatea neagră a SUA decât orice președinte, cu ”posibila excepție a unui alt președinte republican, regretatul, marele, Abraham Lincoln”, scrie BBC News

Trump a făcut l-a atacat pe Joe Biden, spunând că a făcut mai mult pentru populația neagră decât rivalul său prezidențial "în 43 de ani". Joe Biden l-a criticat pe domnul Trump pentru că a folosit criza pentru a face apel la susținătorii săi.

Trump a vizat, de asemenea, ”ucigașii, teroriștii, anarhiștii, tâlharii, jefuitorii și alții”, despre care crede că se află în spatele protestelor violente.

In 3 1/2 years, I’ve done much more for our Black population than Joe Biden has done in 43 years. Actually, he set them back big time with his Crime Bill, which he doesn’t even remember. I’ve done more for Black Americans, in fact, than any President in U.S. history, with...

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) June 3, 2020

Te-ar putea interesa și ....
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri