Proteste violente Capitoliu. FBI a găsit pe filmări momentul care ar fi dus la moartea ofițerului Brian Sicknick- VIDEO
Autor: Roxana Neagu pe 13 ian, 16:50 | Internațional

Imaginea care arată momentul în care un stingător este aruncat spre ofițeri. Un ofițer este lovit în cap. Sursă foto: Captură video Youtube Inside Edition

FBI a publicat fotografii cu un presupus suspect cu privire la moartea ofițerului Brian Sicknick, de la Capitoliul SUA. 

Suspectul este un bărbat în vârstă, cu barbă albă, rucsac și care purta o căciulă cu sigla CFD. Sigla de pe căciula bărbatului ar reprezenta denumirea Departamentului de Pompieri din Chicago. FBI face un apel către toți cei care pot identifica bărbatul din imagini sau care au informații despre el să contacteze autoritățile. 

Au fost date publicității două imagini, una în care i se vede fața bărbatului, alta în care este văzut de la spate. Imaginile video, în care se presupune că este același bărbat, arată cum acesta aruncă un stingător spre forțele de ordine care-l lovește în cap, după cum se presupune, pe ofițerul Brian Sicknick. Oficialii sunt așteptați să confirme dacă ofițerul de poliție din filmare a fost Sicknick.

Ofițerul de poliție al Capitoliei SUA, Brian Sicknick, a murit în noaptea de 7 ianuarie. Moartea sa a fost rezultatul unei răni grave cauzate în timp ce era de serviciu în timpul revoltelor de miercuri.

Vezi aici pozele

 

Te-ar putea interesa și ....
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri