Protocol înmormântări Covid-19. Rareș Bogdan: Empatia și emoția nu trebuie să dispară când te afli la putere
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Rareș Bogdan a explicat cine se opună schimbării protocolului
Rareș Bogdan a explicat cine se opună schimbării protocolului
Europarlamentarul Rareș Bogdan este de părere că noul protocol de înmormântare din pandemie este „exagerat” și a explicat cine este responsabil de schimbarea acestei situații, în emisiunea „Ce se întâmplă?” cu Răzvan Dumitrescu.

„Cel puțin o chestiune care pentru mine și pentru foarte mulți din poporul acesta contează, se pare că pentru unii nu a contat. Chestiunea aparent mai puțin importantă a creat o emoție puternică în rândul populației, pe bună dreptate. Gândiți-vă că, din punctul meu de vedere, protocolul pentru înmormântări a fost unul exagerat care trebuie reglementat urgent”, a transmis Rareș Bogdan, în emisiunea de la DC NEWS.

Empatia și emoția nu trebuie să dispară când te afli la putere, spune politicianul

„Lumea asta, așa cum e construită ea de când a apărut omul, au apărut religiile, credința, bunul Dumnezeu, are două momente astrale: momentul nașterii, cu bucuria nașterii, și momentul plecării la cele veșnice, plecării în ceruri. Familia și apropiații sunt și în primul moment și în al doilea lângă cel care vine sau care pleacă.

Ceea ce s-a întâmplat în ultimul timp, cu precădere cu înmormântarea pictorului Liviu Lăzărescu sau a unor mari artiști sau simpli oameni care și-au pierdut rudele cu acest nenorocit de coronavirus, a arăta extrem de clar că empatia, emoția nu trebuie dispară când te afli la putere sau când lucrezi în domeniu”, a adăugat europarlamentarul.

Ei sunt cei care se opun schimbării protocolului

Întrebat de Dumitrescu despre cine se opune schimbării protocolului, politicianul a explicat: „Să știți că nu este nici președintele, nici premierul. (...) Întrebați-l, de exemplu, pe domnul Arafat, care e specialist, întrebați-l pe domnul Iamandi, care este specialist. Acești oameni au putere mai mare decât au Vlad Voiculescu, Florin Cîțu sau Klaus Iohannis”.

„Eu știu o chestiune, că chiar dacă este o situație complicată în care specialiștii trebuie întrebați, cei care au primit votul să gestioneze treburile țării, treburile comunității, sunt primarii, președinții de CJ și miniștrii, prin partidul care guvernează. Până la urmă, noi răspundem în fața poporului”, a conchis el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel