Provocare în timpul pandemiei. Simona Brana (Medtronic): Nimeni nu a fost pregătit!
Autor: Mihai Ciobanu pe 05 iun, 13:10 |  Coronavirus
Exclusiv

Simona Brana, country manager Medtronic, a explicat care au fost măsurile aplicate la nivelul companiei, inclusiv în relaţia cu spitalele, în timpul stării de urgenţă şi al stării de alertă. 

Simona Brana (Medtronic) a vorbit, în cadrul DEZBATERII ONLINE „Criza coronavirusului: Reguli obligatorii pentru o relansare responsabilă”, organizată de DC Media Group, despre măsurile care au fost luate în cadrul companiei în timpul restricţiilor, subliniind faptul că toată lumea a trebuit să se adapteze din mers, întrucât nimeni nu era pregătit pentru un asemenea moment. 

"Noi ne-am continuat activitatea chiar şi în timpul stării de urgenţă şi acum în perioada stării de alertă dacă am fost solicitaţi, inclusiv pentru suport în spitale, în sălile de operaţie sau în laboratoare. Însă doar cu acordul şi la cerea spitalului, cu respectarea tuturor măsurilor de distanţare, cu furnizarea către angajaţii noştri a echipamentelor de protecţie şi respectând toate regulile.

Nu a fost nimeni pregătit, pentru că nu ne-am confruntat cu o astfel de situaţie însă ne-am adaptat din mers. Am urmărit situaţia epidemiologică, toate recomandările venite de la CNSU, sfaturile şi recomandările venite de la experţii noştri medicali, celelalte autorităţi medicale şi ne-am adaptat pe măsură ce situaţia a evoluat", a explicat Simona Brana, country manager Medtronic.

VIDEO: 

 

Te-ar putea interesa și ....
Coronavirus Vezi toate articolele
Crossuri parteneri