Provocare pentru polițiștii suceveni. MISTERUL din cazul tatălui care a plecat în papuci și nu s-a mai întors
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay
Cazul dispariției lui Ionuț Ivanov rămâne pentru polițiștii suceveni specialiști în investigații criminale una dintre cele mai mari provocări. 

Ionuț Ivanov, în vârstă de 33 de ani, originar din satul Lipoveni, comuna Mitocu Dragomirnei, a dispărut în luna februarie a anului 2019. Tată a doi copii, a ieșit seara din casă, în șlapi. Nu și-a luat telefonul sau țigările, semn că voia să meargă în apropiere. 

Din acel moment, nimeni nu mai știe nimic de el. Dosarul este înregistrat ca moarte suspectă. Cu toate că s-au făcut cercetări, s-au expertizat două posibile arme ale crimei, mai multe persoane au fost conduse la detectorul de minciuni, pare-se că informațiile nu s-au legat. 

Varianta 1 - ucis de vecină 

Mama lui Ionuț Ivanov este convinsă că băiatul ei a fost ucis în apropierea locuinței, de o vecină cu care începuse o relație, și ea mamă a doi copii, al cărei soț e plecat în străinătate. Femeia s-a mutat la scurt timp după dispariție. Și totuși, nicio probă sau indiciu care să o incrimineze. 

Varianta 2 - moarte accidentală 

Ionuț să fi fugit, pur și simplu, de acasă? Ei bine, această variantă nu prea este luată în calcul. Însă, în afară de o „crimă perfectă”, mai rămâne varianta morții accidentale. Chiar și așa, cadavrul nu a fost găsit în sat, în urma căutărilor. Crima ar fi putut fi comisă de o altă persoană, dar... nimic. Ancheta a rămas la același stadiu. 

Între timp, cei doi copii au fost încredințați mamei, care s-a întors în țară.

„Mama era de opt ani în Italia, am reușit să dăm de ea, a venit în țară și s-a prezentat la primărie, unde s-a arătat foarte încântată să-și preia copiii, pe care a declarat că nu prea i-a putut vedea cât au fost la tată. Cei doi copii i-au fost încredințați în baza unui proces-verbal, mama și-a luat copiii plângând, stă în satul Cristești - Botoșani, unde este căsătorită, mai are un copilaș din actuala relație. Ea dorește să plece cu ei în Italia pentru o viață mai bună, dar nu poate părăsi țara în lipsa declarației tatălui biologic”, a explicat asistentul social, conform monitorulsv.ro.

Femeia nu poate ieși cu copiii din țară, dat fiind faptul că tatăl este, oficial, dat dispărut. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel