Tăriceanu, candidatură prezidențiale. Roșca Stănescu, ipoteză: De ce îl ia PSD în calcul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Călin Popescu-Tăriceanu
Călin Popescu-Tăriceanu
În direct la România TV jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a vorbit despre candidatul comun al PSD-ALDE la prezidențiale, dar și despre șansele lui Klaus Iohannis și ale lui Rareș Bogdan. 

”Șansele lui Călin Popescu Tăriceanu sunt mai mici decât erau înainte de alegerile europarlamentare și de referendum, care indiferent de faptul că au constituit sau nu o fraudă, au drept efect faptul că încrederea în Călin Popescu Tăriceanu a scăzut. Probabil, șansele sunt minime ca el să fie candidat comun, dar, din loialitate, PSD îl ia în calcul. Oricum, Tăriceanu cred că va candida în numele lui ALDE dacă nu va fi desemnat drept candidat comun”, a declarat Sorin Roșca Stănescu în direct la România TV. 

Iohannis, președinte la Consiliul European, dar și președinte al României

”În legătură cu candidatura lui Klaus Iohannis la prezidențiale, un calcul simplu ne arată că Iohannis are și șansa de a accesa două mandate: de președinte al Consiliului European, după care are șansa de a veni pentru a-l doilea mandat la Cotroceni. Aceasta este logica ce ar putea să îl determine pe comodul președinte Iohannis să accepte o funcție care e și bănoasă și liniștită și care îi și conservă posibilitatea de a reveni la calitatea de prezidențiabil pentru încă 5 ani”, a mai precizat Roșca Stănescu. 

Petiție la PNL pentru Rareș Bogdan la prezidențiale

”Nu știu dacă sunteți la curent. Rareș Bogdan este cea mai puternică personalitate pe București. De câteva ore circulă o moțiune semnată de sute de membri de bază ai PNL București care îl doresc pe Rareș Bogdan președinte”, susține Roșca Stănescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel