PSD ar putea vota un guvern propus de Iohannis. Ciolacu: Fără politruci de partid
Autor: Mircea F. Cristian pe 25 feb, 22:37 | Personalități politice

Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES

Una dintre propunerile cu care ar putea veni Klaus Iohannis, după consultările de mâine, este Nicolae Ciucă, actualul ministru al Apărării.

Miercuri vor fi consultări la Cotroceni, în vederea desemnării unui prim-ministru. Deși PSD a anunțat că nu va veni cu nicio propunere, Marcel Ciolacu, liderul interimar al social democraților, anunță partidul său ar putea vota un guvern de tehnocrați, condus de generalul Ciucă sau unul de uniune națională:

Nu se ascunde PNL-ul în spatele generalului Ciucă. Îmi pui premier pe generalul Ciucă și în spatele lui politrucii de la partid? Acest lucru este exclus! Dacă se vine cu un guvern de specialiști sau dacă dorește un guvern politic de uniune națională, n-avem nicio problemă. Fără pretenții din partea PSD”, a declarat Marcel Ciolacu, la Realitatea Plus, marți seara.

”Este o propunere serioasă domnul general Ciucă. Noi nu am vorbit cu domnul Ponta să avem o propunere comună și de această dată. Dar, ținând cont că de la ora 16.00 sunt întâlnirile... mâine e o zi lungă. Vom vedea dacă vom avea o soluție împreună. Dar, atributul de a propune prim-ministrul este al președintelui. Poate fi și domnul Aurescu, nu doamna Turcan, de exemplu, care nu este tehnocrat. Vom vota o întreagă echipă doar de tehnocrați”, a completat șeful Camerei Deputaților.

Citește și: PSD nu are propunere de prim-ministru. Marcel Ciolacu explică DE CE

 

Te-ar putea interesa și ....
Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri