PSD, atac DUR la adresa ministrului Ion Ştefan: Cel mai slab şi cel mai nepriceput
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
PSD îl critică în termeni duri pe ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan, şi afirmă despre acesta că este cel mai slab ministru. 

"Știrea că se dau funcționari afară din ministerul Dezvoltării a produs un fior de bucurie tuturor ce au identificat oamenii din acel minister ca unelte politice, neamuri de-ale pesediștilor, pilele lui x și y. Ținte numai bune de doborât...de către un ministru ce și-a aranjat 26 de rude și pile la vârful statului român. Eu i-am condus pe acești oameni și văd profesioniștii ce au evitat dezangajarea fondurilor europene, văd funcționarii ce lucrau în cel mai impropriu sediu de minister dintre toate, văd responsabilii miilor de investiții peste tot în această țară și pe cei care i-au impresionat pe europeni organizând evenimente de succes pe perioada președinției noastre a Consiliului UE.", a scris deputatul PSD Daniel Suciu. 

"Cel mai slab ministru. Râde toată opinia publică"

"Da, poate unii ar trebui să plece, se știu ei care, dar nu accept ca un ministru diletant, un ministru de care toată opinia publică râde copios, un ministru care este dovedit pentru imoralitatea angajărilor făcute prin toate instituțiilor statului să dea lecții de cinste și profesionalism unor angajați ce pot oricând să-i predea noțiuni elementare de logică, exprimare, profesionalism și seriozitate. Chiar lecții de organizare de șantier pentru grinzi puse greșit.

Cu siguranță Ion Ștefan este cel mai nepriceput și cel mai slab ministru ce a condus vreodată acest minister și sper doar să nu fie neamul domniei sale așa de numeros încât să încapă toți la minister.", a mai scris deputatul social-democrat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel