PSD, atac dur la Guvern. "Au depăşit orice limită! Umilirea antreprenorilor din HORECA, MAXIMĂ"
Autor: Florin Răvdan pe 16 iun, 16:43 | Partide politice

Social democraţii lansează un atac dur la adresa Guvernului condus de Ludovic Orban, după ultimele decizii. 

"În timp ce nu există vreo urmă a planului de relansare a economiei, guvernarea liberală împarte bonusuri nesimțite clientelei angajate la stat și subvenționează jocurile de noroc!

Au depășit orice limită a iresponsabilității, n-a fost suficient că au deschis păcănelele înaintea bisericilor, grădinițelor și teatrelor, acum le și scutesc de taxe! Ca umilirea antreprenorilor din HORECA să fie maximă, lor le oferă azi o parte din sprijinul cerut cu disperare acum două luni, dar mult mai puțin decât generosul ajutor de stat pentru jocurile de noroc.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Iar ca să fie clar că toți banii țării sunt absorbiți de caracatița cu 12 mii de capete a pilelor liberale plantate în administrație, la ROMGAZ se dau prime de zeci și sute de mii de lei de persoană, depinde doar cine a cui pilă e! Dacă ești omul Ralucăi Turcan sau a lui Virgil Popescu, te-ai calificat din oficiu la un bonus imens. În vremea asta, sute de mii de români se uită cu disperare cum li se termină și șomajul tehnic, iar firmele lor nu au nicio perspectivă de supraviețuire!

#Ghinion, cum ar spune Klaus Iohannis. Că nu s-au orientat către jocuri de noroc, ci spre agricultură, turism, industrie sau servicii! Fiindcă asta este viziunea PNL asupra relansării țării: fără număr - pentru păcănele, mărunțiș - pentru economie!", au scris cei de la PSD pe Facebook. 

Te-ar putea interesa și ....
Partide politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri