PSD atacă în instanță măsura închiderii magazinelor la ora 18:00
Autor: Crişan Andreescu pe 02 apr, 13:47 | Partide politice

Radu Oprea Foto: Facebook

PSD va ataca în contencios-administrativ măsura referitoare la închiderea magazinelor la ora 18.00, a declarat  purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Radu Oprea.

"Este cea mai corectă variantă în acest moment, văzând ceea ce se întâmplă în societate. Este o măsură pe care majoritatea românilor au considerat-o ilogică. Nu a fost bine explicată, nu a fost prezentată cum trebuie, și am văzut numeroase voci, inclusiv din PNL, care spun că este o măsură greșită.

Și atunci dacă este o măsură greșită și înțeleasă ca atare la nivelul societății, am spus că nu trebuie să criticăm trebuie să și acționăm. Cred că foarte mulți români nu-i mai cred de mult pe cei aflați la guvernare.

Ați văzut cum au fost anunțate aceste restricții. Ele s-au publicat, în mod oficial, în Monitorul Oficial și ar fi trebuit să fie aplicate de vineri, pentru că așa spunea în lege. Între timp, premierul Florin Cîțu s-a răzgândit sau nu știu ce s-a întâmplat cu el și a dat un anunț pe Facebook că vor fi aplicate de duminică.

Atunci când un anunț pe Facebook bate legea, sigur că dispare încrederea." , a declarat la DIGI24, purtătorul de cuvânt al PSD.

Partide politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri