PSD depune moțiune de cenzură. Iohannis, tranșant: NU EXISTĂ!
Autor: Alexandra Cheroiu pe 29 iul, 18:35 | Personalități politice

Guvern Orban FOTO AGERPRES

Președintele Klaus Iohannis a spus, în cadrul conferinței de presă, că Guvernul Orban ”nu poate fi acuzat de management defectuos”, astfel încât PSD să fie îndreptățit de a depune moțiunea de cenzură.

”Pur formal, moțiunea de cenzură este un instrument la îndemâna Opoziției atunci când Guvernul este acuzat de management defectuos. După părerea mea, acest Guvern Orban nu poate fi acuzat de management defectuos. S-au descurcat foarte bine. Este un guvern puternic minoritar, care a reușit să vină cu un buget pe anul curent, care a reușit să gestioneze epidemia, starea de urgență, care reușește acum să gestioneze lucrurile curente, care gestionează în continuare multele treburi publice, dar care, acum, având această pandemie în prim-plan, poate nu se văd așa de bine. Deci, argumente obiective pentru a acuza Guvernul, în opinia mea, nu există“, spune Klaus Iohannis.

”Există, însă, ceva de care trebuie să ținem cont. Sunt două lucruri. Faptul că avem alegeri locale și parlamentare ne face să credem că unii acționează excesiv de politicianist. Pe de altă parte, PSD a dat dovadă vie că acționează în Parlament cu un cinism inimaginabil doar pentru a câștiga încă câteva voturi. În această notă văd eu anunțurile repetate ale PSD-ului că va veni cu moțiune de cenzură”, a adăugat președintele României.

 

Te-ar putea interesa și ....
Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri