PSD Giurgiu: Renunţarea la Programul Prima Casă loveşte în tinerele familii
Autor: Loredana Brumă pe 23 ian, 16:20 | Politica

Purtătoarea de cuvânt a PSD Giurgiu, Mirela Delea, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că renunţarea la Programul Prima Casă loveşte în tinerele familii, care aveau astfel şansa să obţină o locuinţă, şi consideră că nici copiii nu reprezintă o prioritate pentru actualul Guvern, deoarece s-a amânat dublarea alocaţiilor.

'Suntem într-o perioadă în care discutăm foarte mult despre măsurile negative luate împotriva românilor. Vorbim despre un guvern PNL care şi-a arătat adevărata faţă. Se pare că toate măsurile pozitive care au fost luate în favoarea cetăţenilor trebuie oprite pentru că vedem că nu avem pensii mărite, alocaţiile nu au fost dublate, tăierea pensiilor speciale nu a fost făcută, la autostrăzi lucrările sunt oprite, iar Programul Prima Casă este pe cale de a fi oprit în urma declaraţiei ministrului de Finanţe, Florin Cîţu. Renunţarea la Programul Prima Casă loveşte tinerele familii. Vedem că Guvernul nu îşi poate ajuta proprii cetăţeni', a declarat Mirela Delea

. Ea consideră că 'PNL vrea să arunce România în aventura politică a anticipatelor doar pentru a se menţine la putere', iar ulterior 'să aplice programe dure de austeritate fără să se mai teamă de votul românilor pentru că în istorie aşa s-au făcut remarcaţi, prin austeritate', relatează Agerpres. 

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Politica Vezi toate articolele
Crossuri parteneri