PSD, lovitură în Parlament. Mesaj oficial după mutarea din Camera Deputaților
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
PSD a transmis un mesaj oficial după ce a ”înghițit” grupul ALDE din Camera Deputaților. 

”Începând de astăzi, 3 iunie, s-au afiliat grupului parlamentar PSD din Camera Deputaților doamna Steluţa Cătăniciu și domnii Anton Anton, Constantin Avram, Daniel Olteanu, Doru Oprişcan şi Varujan Vosganian.” 

”Le urez bun venit colegilor noștri și mă bucur că vor fi alături de noi în lupta împotriva actualei puteri reprezentată de PNL și Klaus Iohannis”, a declarat liderul deputaților PSD, Alfred Simonis.

PSD este partidul care apără interesele celor mulți, interesele României, cetățenii având astăzi nevoie, mai mult decât oricând, de oameni politici care să le poată îmbunătăți viața, care să vrea și să le poată crește calitatea serviciilor de sănătate, care să lupte pentru îmbunătățirea sistemului de educație pentru copiii lor, care să le apere interesele atât în interiorul țării, cât și în afara granițelor.

Ni se alătură în aceste eforturi colegii din ALDE, cei care își vor păstra și vor reprezenta în continuare în societatea românească valorile liberale pe care PNL-ul lui Klaus Iohannis le-a pierdut demult. PSD și ALDE au un scop comun: acela ca nimeni din societate să nu fie lăsat în urmă, așa cum se întâmplă de peste 6 luni de zile, de când liberalii guvernează prin ei și pentru ei înșiși.

”Consider că a venit momentul să vorbim răspicat despre oameni și nu despre lupta pentru putere, iar construirea unui front comun alături de colegii din ALDE este vitală dacă vrem să schimbăm în mod democratic atmosfera caracterizată de violență politică fără precedent și starea de tensiune generalizată impusă în această perioadă de Klaus Iohannis și partidul său”, a spus Alfred Simonis.

PSD și ALDE vor construi împreună un climat politic al bunului simț, al dialogului și al ideilor politice cu impact pe termen lung pentru societatea noastră și pentru fiecare cetățean. Rupturile sociale profunde generate de guvernarea liberală, dar și groapa economică în care ne afundă zilnic, trebuie stopate.” transmite PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel