PSD mai pierde un primar. Dumitru Buzoianu s-a înscris în ALDE
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Primarul comunei Româneşti din judeţul Botoşani, Dumitru Buzoianu, a devenit membru al Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE), demisionând din Partidul Social Democrat (PSD).

Buzoianu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă organizată la sediul ALDE, că decizia de a părăsi PSD a fost luată după ce liderii social-democraţi nu i-au susţinut proiectele de investiţii.

"Când am aderat la PSD şi mi s-a propus funcţia de primar, am avut nişte cerinţe care erau necesare unei comune. Mi s-a promis că toate proiectele pe care le-am propus eu vor fi susţinute. În final, mi s-a aprobat o singură grădiniţă. Alte proiecte, respectiv asfaltarea a cinci kilometri de drum comunal şi o sală de sport, nu mi s-au aprobat. Asta a fost determinarea să iau alte opţiuni, respectiv să mă înscriu în ALDE", a afirmat Buzoianu, citat de Agerpres.

Dumitru Buzoianu este cel de-al doilea primar care se înscrie în ALDE în ultima lună, după ce în decembrie a devenit membru ALDE şi edilul comunei Păltiniş, liberalul Costel Romanescu. Preşedintele filialei din Botoşani a ALDE, Florin Ţurcanu, a precizat că săptămâna viitoare va prezenta un nou primar în exerciţiu care devine membru al acestei formaţiuni politice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel