PSD mai pierde un primar. Dumitru Buzoianu s-a înscris în ALDE
Autor: Mircea F. Cristian pe 23 ian, 13:44 | Partide politice

Primarul comunei Româneşti din judeţul Botoşani, Dumitru Buzoianu, a devenit membru al Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE), demisionând din Partidul Social Democrat (PSD).

Buzoianu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă organizată la sediul ALDE, că decizia de a părăsi PSD a fost luată după ce liderii social-democraţi nu i-au susţinut proiectele de investiţii.

"Când am aderat la PSD şi mi s-a propus funcţia de primar, am avut nişte cerinţe care erau necesare unei comune. Mi s-a promis că toate proiectele pe care le-am propus eu vor fi susţinute. În final, mi s-a aprobat o singură grădiniţă. Alte proiecte, respectiv asfaltarea a cinci kilometri de drum comunal şi o sală de sport, nu mi s-au aprobat. Asta a fost determinarea să iau alte opţiuni, respectiv să mă înscriu în ALDE", a afirmat Buzoianu, citat de Agerpres.

Dumitru Buzoianu este cel de-al doilea primar care se înscrie în ALDE în ultima lună, după ce în decembrie a devenit membru ALDE şi edilul comunei Păltiniş, liberalul Costel Romanescu. Preşedintele filialei din Botoşani a ALDE, Florin Ţurcanu, a precizat că săptămâna viitoare va prezenta un nou primar în exerciţiu care devine membru al acestei formaţiuni politice.

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Partide politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri