PSD, ”măr otrăvit” pentru PNL? Orban: Nu am încredere nici măcar când pare că face daruri
Autor: Irina Constantin pe 02 dec 2019 / 18:29 | Personalități politice

Pe ordinea de zi a Camerei Deputaților, condusă de Marcel Ciolacu, au fost introduse mai multe proiecte ale PNL. Premierul și liderul PNL, Ludovic Orban, nu crede în aceste ”daruri” ale PSD. 

"Nu am încredere în PSD nici măcar când pare că face daruri", a spus Ludovic Orban, după ce Camera Deputaților a introdus, pe ordinea de zi, proiecte ale PNL, pe care le și susține. 

"A fost foarte interesant că au fost introduse proiectele PNL. Mi-e greu să înțeleg. Nu am avut nicio discuție cu ei. O vorbă străveche, după Troia, spune să nu ai încredere nici când îți fac daruri. Același lucru îl spun și eu: nu am încredere în PSD nici măcar când pare că face daruri, adică pune pe ordinea de zi proiecte de lege ale PNL", a declarat Ludovic Orban, conform Mediafax. 

Liderul PNL a mai spus că așteaptă să vadă cum votează PSD.

Camera Deputaților a introdus pe ordinea de zi a plenului de miercuri mai multe proiecte de lege, printre care abrogarea recursului compensatoriu, abrogarea pensiilor speciale, eliminarea supraacizei la carburanți și cel privind transportului județean de călători.

Te-ar putea interesa și ....
Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri