PSD, mesaj ferm pentru Orban, în cazul Pintea: FALS şi MINCINOS
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Ludovic Orban  foto Agerpres
Ludovic Orban foto Agerpres
Gabriel Zetea (PSD), preşedintele CJ Maramureş, a reacţionat după ce în startul şedinţei de Guvern premierul Ludovic Orban a a anunţat că Sorina Pintea a fost repusă în funcţia de director al Spitalului Judeţean Maramureş de Consiliul Judeţean. 

"Ludovic Orban minte! În debutul ședinței de Guvern de azi, premierul Ludovic Orban a afirmat că "președintele Consiliului Județean Maramureș a pus în funcție o directoare la Spitalul Judetean Maramureș". FALS și MINCINOS!

Prin OUG nr. 40/2020, atributul numirii managerilor de spitale pe perioada Stării de Urgență revine exclusiv Ministerului Sănătății, adică Guvernului României și nu Consiliului Județean.

Tocmai de aceea am luat azi legătura, alături de domnul prefect al județului Maramureș, #SilviuUngur, cu domnul ministru #NeluTătaru și i-am explicat și cerut să dispună, DE URGENȚĂ, măsura suspendării contactului de management al Sorinei Pintea și numirea unui manager interimar la Spitalul Județean în persoana domnului doctor Vasile Pop, întrucât doamna Pintea se află în concediu pentru incapacitate temporară de muncă care a depășit 30 de zile.", a transmis Gabriel Zetea. 

Solicitări PUBLICE pentru Ludovic Orban

"Cer public domnului Orban să iasă din campania electorală și să ia pentru #România măsurile pe care le așteaptă cetățenii! Nu cred că Guvernul României, condus de către eminentul Ludovic Orban, ar trebui sa facă ședințe de Guvern pentru a minți public.

Domnule Orban, vă somez public să vă cereți scuze pentru folosirea imaginii Guvernului României într-un fake-news! Vă cer să lăsați județul Maramureș să gestioneze situația de criză ca până acum, cu ajutor infim din partea Guvernului, dar cu rezultate foarte bune. Am luat măsuri în premieră națională, pentru siguranța maramureșenilor, întrucât pentru mine, pentru noi, contează doar sănătatea maramureșenilor, nu atacurile politice.

Domnule Orban, vă spun ca un #ardelean mândru: Să vă fie rușine!", a mai spus Zetea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel