PSD, moţiune de cenzură. Ciolacu: Depinde de noi să treacă
Autor: Florin Răvdan pe 17 ian, 20:02 | Partide politice

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, a afirmat că moţiunea de cenzură pe care o va depune PSD-ul este una serioasă, pentru care vor fi făcute eforturi, astfel încât aceasta să treacă de Parlament. 

"Moțiunea de cenzură pe care o vom depune este o moțiune serioasă şi vom face tot ce depinde de noi să treacă. Dacă va avea succes, nici PSD, nici UDMR nu vor propune un prim-ministru deoarece pentru aceasta este nevoie de mai mult decât un nume, oricât de bun ar fi el!

Experienţa guvernării PNL, fără un program de guvernare coerent, este suficientă. Vedem cu toţii şi, mai ales, simţim costurile neseriozității și incapacității lor. Austeritate, subdezvoltare, scăderea nivelului de trai al românilor.

Din aceste motive, soluția este un guvern de uniune naţională, cu un program clar definit, care să administreze țara până la alegerile parlamentare din noiembrie.

Dacă interesul față de stabilitatea României și față de români este cel care primează, Preşedintele României are obligația de a desemna un prim-ministru al unui astfel de guvern.", a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook. 

Te-ar putea interesa și ....
Partide politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri