PSD, mutare BOMBĂ. Planul de oprire a pandemiei, trimis către Iohannis şi Orban. "Nu putem aştepta încă o lună"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sorin Grindeanu, coordonatorul programului de guvernare al PSD, a anunţat că social-democraţii vor pune planul de oprire a răspândirii coronavirusului pe teritoriul României la dispoziţia celor din PNL, pentru că "nu mai este timp de aşteptat încă o lună". 

"Suntem aici, azi, pentru a trage la răspundere Guvernul, pentru eşecul de a aborda criza. În fiecare zi, gestionarea lor se dovedeşte greşită. Tot mai mulţi români se îmbolnăvesc, îşi pierd slujbele, mijloacele de trai şi speranţa. De aceea, am decis să transmit azi două scrisori, una la Cotroceni şi una la Palatul Victoria, celor doi lideri care răspund de soarta Guvernului eşuat. Domnilor Iohannis şi Orban, PSD face asta dintr-un singur motiv. Să ofere programul nostru concret de măsuri pentru a rezolva criza sănătăţii şi a face ca sănătatea, economia şi viaţa noastră să revină din nou la normal. Spre deosebire de PNL, PSD a construit un plan cuprinzător de acţiune, pe care suntem gata să îl aplicăm din prima zi a guvernării, dacă poporul român ne dă onoarea şi încrederea de a conduce naţiunea. Am reunit cei mai buni profesionişti din sănătate, pentru a elabora un plan concret care să oprească pandemia. Iar azi oferim planul nostru PNL dintr-un motiv simplu. Nu putem aştepta încă o lună. Avem un adevăr pe care nu îl contestă nimeni. Au scăpat total de sub control pandemia şi nu au niciun plan.

De asemenea, oferim planul nostru PNL ca semn al angajamentului nostru profund faţă de naţiune", a declarat Sorin Grindeanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel