PSD: Orban face șpagatul: vrea să-și șteargă urmele. Prea târziu, va rămâne șomer!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
PSD are un mesaj pentru premierul Ludovic Orban.

„În fața șpăgii Unifarm, Orban face șpagatul: vrea să-și șteargă urmele prin secretizarea actelor. E prea târziu, va rămâne șomer!”, a început astfel PSD mesajul publicat, luni seară, pe Facebook.

„Azi, în Parlament, Ludovic Orban n-a răspuns la vreuna dintre întrebările concrete legate de implicarea sa în scandalul Unifarm. Cu un tupeu și o nesimțire nelimitate, ne-a spus doar cât de cinstit este el și partidul său. Ca să dovedească asta, cum s-a terminat dezbaterea, Unifarm a secretizat toate contractele de achiziții din pandemie!”, a continuat PSD.

„Fix ce face Orban la centru este replicat de liberali oriunde în țară. Am aflat ce avere grandioasă are pacientul de lux al pandemiei, Flutur de la Suceava - bugetar de-o viață. Sau economistericul de serviciu Cîțu, ajuns stăpân peste un versant întreg de munte cu prețul desființării unei întregi direcții din Ministerul de Finanțe”, a adăugat PSD.

„Unica preocupare a guvernării este hrănirea marelui stomac liberal”, susține partidul condus de Marcel Ciolacu.

„De aceea, nu ne vom opri aici. Îl vom chema pe Orban în fața comisiei de anchetă PANDE-MITA și-l vom trimite în somaj prin moțiunea de cenzură. Fiindcă în epoca COVID, Orban&Co au devenit VIDOCRAȚIA care sufocă România”, a conchis PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel