PSD păstrează Vrancea curată, pentru că le pasă
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Ziua Pământului a găsit  organizațiile locale PSD și organizația județeană PSD Vrancea desfășurând ample activități de ecologizare în peste 40 de localități din județ.

Alături de primari, lideri locali, deputați, consilieri județeni și locali, au participat la acțiune peste 500 de voluntari. Oamenii au îmbrățișat cu drag inițiativa PSD și au răspuns prezent la cea mai mare acțiune de ecologizare desfășurată în județul Vrancea. Tone de gunoaie au fost adunate din zonele verzi, din vecinătatea drumurilor și a albiilor de râuri, tone de deșeuri au fost sortate și adunate în saci separați pentru predare.

”Văzând că acțiunea noastră a trezit un interes deosebit, fapt arătat și de prezența mare a voluntarilor dar și de suprafața mare acoperită, suntem convinși că în viitor, semnalul dat astăzi, va fi continuat. Suntem bucuroși că am putut marca acest moment important printr-o acțiune care a căpătat o asemenea amploare. Succesul activității de ecologizare duce la concluzia că oamenii sunt receptivi acțiunilor de protejare a mediului.

Adjud

Vom repeta activitatea cât mai curând posibil și vom susține permanent orice inițiativă venită din partea societății civile pentru astfel de activități de ecologizare și protecție a mediului. Astăzi, încă odată, am privit cu admirație mobilizarea exemplară de care a dat dovadă PSD Vrancea. Nu pentru alegeri sau pentru a obține vreun beneficiu ci pentru dragostea față de natură și mediul înconjurător, pentru bucuria de a participa la un moment frumos, căci până la urmă, acțiunea de astăzi asta a fost – un lucru normal. Sunt și voi fi întotdeauna mândru că sunt vrâncean și voi lupta mereu pentru bunăstarea acestui județ și a oamenilor săi.

Echipa PSD de la Panciu



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel