PSD pierde un deputat. S-a înscris în partidul lui Coita şi Laufer
Autor: Florin Răvdan pe 21 ian, 12:26 | Partide politice

Sigla PSD

Un deputat PSD a schimbat tabăra şi s-a înscris în Platforma Social Liberală, partidul înfiinţat de Alex Coita şi Ilan Laufer. Anunţul oficial a fost făcut chiar de Alex Coita. 

"Domnul deputat Marius Sorin Bota a decis să se alăture, începând de astăzi, Platformei Social Liberale. Din acest moment, proiectul de țară România 10 în 10 are o voce în Parlament.

Sorin este unul dintre cei mai importanți experți în domeniul transporturilor din România și a luptat din Parlament pentru a promova interesele businessului românesc. Cu o experiență de 19 ani în mediul decizional și 12 ani ca parlamentar, noul nostru coleg a elaborat singura formă funcțională a legii parteneriatului public privat din România, a jucat un rol major în negocierile de aderare a României la Uniunea Europeană și a modernizat piața de capital din țara noastră.

Platforma Social Liberală este deschisă către toți parlamentarii care doresc să se unească în jurul primului proiect de țară al ultimilor 15 ani.", a scris Alex Coita pe Facebook. 

Te-ar putea interesa și ....
Partide politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri