PSD: PNL dă bir cu fugiții de la guvernare
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Grupul senatorial PSD transmite un mesaj cu privire la decizia lui Ludovic Orban de a-şi depune mandatul de premier desemnat. 

"Ludovic Orban redevine șomer după ce și-a depus mandatul de premier desemnat la Cotroceni! După decizia CCR de confirmare a ilegalității desemnării lui Orban de către președintele Iohannis, premierul liberal a declarat că va căuta o majoritate parlamentară.

Ludovic Orban și-a dat seama că nu face față situației și e mai bine să fugă cu totul de la guvernare în această perioadă în care se anunță epidemie de coronavirus în țările din jurul României. PNL dă bir cu fugiții de la guvernare într-o perioadă în care țara noastră are nevoie de un management profesionist la conducerea instituțiilor statului", se arată în mesajul transmis de grupul senatorial PSD.

Orban și-a dovedit atât incapacitatea de a conduce un guvern

"Orban și-a dovedit atât incapacitatea de a conduce un guvern, cât și incompetența de om politic de a coagula în jurul său o majoritate fie pentru neinvestire, fie pentru susținerea executivului liberal.

PSD a venit de fiecare dată cu soluții pentru români:

- a propus un guvern de uniune națională, pe care Iohannis l-a respins fără explicații;

- a propus un premier din afara partidului, care putea fi agreat de președinte. Însă Iohannis a ignorat propunerea doar pentru că venea din partea PSD", se arată în mesajul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel