Urmărește emisiunea live
PSD: Singura preocupare a Guvernului a fost FUGA de răspundere. A devenit o amenințare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Reprezentanții Partidului Social Democrat susțin că singura  preocuparea a guvernanților a fost fuga de răspundere.

Regulile impuse de Ministerul Sănătăţii cu privire la începerea şcolii arată că singura preocupare a guvernanţilor a fost fuga de răspundere, susțin reprezentanţii Partidului Social Democrat.

"Practic, PNL transmite tuturor că au doar obligații: copiii, părinții și cadrele didactice să poarte mască, să nu stea la mai mult de un metru unul de celălalt, să folosească dezinfectanți, iar directorii de școli că trebuie să asigure triaj epidemiologic, mai multe săli de clasă, separatoare pentru bănci, program diferit de la o clasă la alta. Asta în condițiile în care PNL nu a fost în stare să ofere nici măcar măștile promise persoanelor defavorizate!", susțin social-democrații.

România educată a PNL

Potrivit acestora, "România educată a PNL este România în care copiii din familiile defavorizate nu contează, prin urmare sutele de mii de familii care nu au bani pentru măşti de protecţie nu au dreptul să îşi trimită copiii la şcoală".

"România educată a PNL este cea în care salariile cadrelor didactice sunt considerate de premierul Orban "bani de cârciumă, prin urmare profesorii nu merită majorarea salariilor prevăzută de lege. România educată a PNL este România în care elevii din comunităţile locale unde nu există suficiente săli clasă şi nici bani pentru a aplica regulile dispuse din birourile de la Victoria nu au dreptul la educaţie. România educată a PNL este România în care studenţii nu există, prin urmare, pentru începerea anului universitar nu au fost stabilite norme", au scris social-democraţii, pe Facebook.

Totodată, PSD susține că Guvernul Orban că "a devenit o ameninţare la adresa românilor".

"Guvernul Orban a devenit o amenințare la adresa românilor! Educația nu este cârciuma lui Orban, profesorii nu sunt subordonații lui Anisie, iar copiii României nu sunt cobaii lui Tătaru! Votarea moțiunii de cenzură pentru demiterea celui mai nociv guvern din istoria recentă a României este mai mult decât o necesitate, este o datorie pentru viitorul acestei țări!", se mai arată în postarea PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel