Urmărește emisiunea live
PSD, veste proastă pentru Armand. Urmează VERIFICĂRI. ”A deschis calea unor ABUZURI”
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto Clotilde Armand Facebook
foto Clotilde Armand Facebook
Activitatea primarului Clotilde Armand din perioada stării de alertă din Sectorul 1 urmează a fi verificată. 

Neatinsă de ancheta privind alegerile locale 2020, pentru Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand se află într-un continuu război în primărie, susținută fiind de USR PLUS. Deși există bănuieli ce stau la baza anchetei deschise la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ), sub acuzația de posibilă fraudă la alegerile locale din 2020, pentru Primăria Sectorului 1, primarul Clotilde Armand nu pare să fie deranjat. Au existat și imagini, încă neanalizate de anchetatori, din câte s-au declarat public, conform cărora s-a ieșit cu sacii de voturi din camera securizată. Clotilde Armand, la acel moment, nu a fost deranjată de ieșirea cu sacii de voturi din sală sau de prezența unor persoane care în mod normal nu ar fi trebuit să aibă acces în acea cameră, ci de faptul că funcționa camera de supraveghere. Clotilde Armand și-a început mandatul de primar cu mari semne de întrebare și se pare că așa și continuă. Acum, vizate sunt acțiunile sale din perioada stării de alertă generată de criza gunoiului, criză provocată de refuzul de a plăti sumele de bani către compania prestatoare de servicii, motivându-se prețuri umflate. 

Mutarea PSD

”Partidul Social Democrat a convocat pentru vineri, orele 11:00, o ședință extraordinară a Consiliului Local Sector 1 pentru înființarea unei Comisii de verificare a achizițiilor făcute de primarul Clotilde Armand în perioada stării de alertă.

Înființarea acestei comisii a fost solicitată de către consilierii locali ai Partidului Social Democrat încă din 16 august. Ea se dovedește cu atât mai necesară cu cât au apărut deja în presă informații referitoare la nereguli privind contractele de salubrizare încheiate de Clotilde Armand, precum cele referitoare la contractul cu REBU. Se dovedește astfel că instituirea stării de alertă a deschis calea unor abuzuri și încălcări ale procedurilor sub pretextul soluționării unei probleme generate chiar de către Clotilde Armand: criza gunoiului în sectorul 1.

Consilierii locali ai USR, PNL și PMP au datoria de a vota pentru înființarea acestei comisii care să oblige Primăria la transparentizarea tuturor cheltuielilor publice.” transmite Florin Manole, președinte al PSD Sector 1. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel