PSD: Vlad Voiculescu ne-a făcut de râs la nivel european. Un singur cuvânt: DEMISIA!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Vlad Voiculescu / Foto gov.ro
Vlad Voiculescu / Foto gov.ro
PSD îl acuză pe Vlad Voiculescu că a greșit tema discuției în timpul unei întâlniri cu miniștrii europeni ai sănătății. „Din cauza unor astfel de oameni incapabili nu avem proiecte serioase pe sănătate din bani europeni prin PNRR sau programul EU4Health”, spun social-democrații.

„Ministrul USR-PLUS, Vlad Voiculescu, ne-a făcut de râs la nivel european. După ce a crezut că îi păcălește pe ceilalți miniștrii europeni ai sănătății, invocând probleme tehnice deși nu urmărea de fapt ședința, Voiculescu a greșit și tema discuțiilor. Toți ceilalți miniștrii au vorbit pe scurt de Planul European privind Combaterea Cancerului, tema reuniunii, în timp ce Voiculescu a vorbit mult și degeaba despre pandemie, subiect ce era programat pentru a doua zi”, au scris, joi seară, pe Facebook reprezentanții PSD.

Social-democrații spun că aceasta este motivul pentru care România pierde oportunități de finanțare și cer demisia ministrului Vlad Voiculescu.

„De aceea nu contăm la Bruxelles. Acesta este motivul pentru care pierdem oportunități europene de finanțare în contextul pandemiei. Din cauza unor astfel de oameni incapabili nu avem proiecte serioase pe sănătate din bani europeni prin PNRR sau programul EU4Health. Un singur cuvânt: Demisia”, au mai transmis reprezentanții PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel