Puciștii din PSD, plan secret în Parlament. Pieleanu: Asta era strategia
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Scandal în Parlament
Scandal în Parlament
Marius Pieleanu a declarat la emisiunea "Punctul de Întâlnire", moderată de Radu Tudor, la Antena 3, că exista un plan al unei părți a PSD-ului care ar fi avut urmări grave în Parlament.

Marius Pieleanu susține că o parte a PSD-ului ar fi vrut ca astăzi să existe vot în Parlament. Potrivit sociologului, victima nu era Liviu Dragnea ci Marilen Pirtea de la PNL.

"Să zic ceva important pentru țară. Eu la Partidul Social Democrat îi cunosc și pe puciști, pe toți și am vorbit cu doi puciști și i-am întrebat ce e cu asta. Și mi-au spus că e foarte grav și că e o strategie greșită că nu supunem la vot. Pentru că ar fi rămas Dragnea în continuare și Iordache și l-ar fi demis pe Pirtea că e vicepreședinte. Asta era strategia unei părți a PSD-ului să supună și asta la vot, în sensul în care Dragnea rămânea, dar era schimbat Pirtea. 

Încă o dată o spun că alegerile se câștigă pe terenul de vot. Dacă vor să fie serioși doamna Turcan și așa mai departe să se lege cu lanțuri și să spună că vor alegeri anticipate" a declarat Marius Pieleanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel