Ingrediente
- pui 0,750 kg
- grăsime 0,100 kg
- smântână 0,125 kg
- făină 0,075 kg
- chimen 0,005 kg
- piper 0,001 kg
- sare 0,025 kg
Cum se prepară
Puii se porţionează, li se dă sare şi se prăjesc în jumătate de cantitatea de grăsime. După ce s-au rumenit pe ambele părţi, se scot într-un vas. În restul de grăsime se călesc făina şi chimenul, se sting cu apă caldă şi smântână şi se fierb cca. 10 minute, după care sosul se pune peste pui. Se condimentează cu sare şi piper şi se mai fierb până ce carnea de pui este bine pătrunsă. Se serveşte cu garnitura preferată.
Vezi și: Salata Tăbăcarilor. Rețeta veche gătită în comunism
Cum se păstrează corect cartofii. Așa nu se vor mai strica! Truc genial
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Plata pensiilor pentru luna mai. Daniel Baciu, șeful Casei de Pensii, precizări importante pentru pensionarii români
- Bacterie de origine fecală găsită în 2 milioane de sticle de apă ”de fițe”
- Ce nu știai despre praful din Sahara. „Călătoria“ de mii de kilometri datorită căreia se dezvoltă pădurea amazoniană
- Efectele prafului saharian asupra sănătății. Beatrice Mahler: Cine trebuie să aibă grijă să nu iasă din casă
- Horoscop 25 aprilie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să mai amâne o discuție delicată! Nu vei scăpa
- Horoscop 24 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care-și pierde controlul. Va fi foarte greu să-ți revii!
- 5 pași pentru un somn mai bun conform oamenilor de știință
- Pască pufoasă fără aluat
- Ce se întâmplă cu pensiile românilor. Răsturnare de situație de la Poșta Română
- Cățelul tău are căpușe? Află cum le poți îndepărta în siguranță