Pușcaș recunoaște că nu el trebuia să bată penalty-ul
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
George Pușcaș a fost 'eroul' negativ al meciului România - Norvegia după ce a ratat un penalty.

George Pușcaș, legitimat la Reading, a luat cu un exces de zel mingea, în minutul 52, pentru a executa lovitură de la 11 metri obținută de Nicușor Bancu. Pușcaș, din păcate, a ratat, iar la interviul de după meci a recunoscut că nu el trebuia să bată penalty-ul:

"Când ratezi e trist, dar îmi asum responsabilitatea. Trebuie să mergem mai departe. Da, inițial Stancu trebuia să bată lovitură de la 11 metri. Mi-am asumat responsabilitatea, simțeam că voi da gol, am luat mingea și am crezut că voi da gol. M-a susținut toată lumea și oricine poate să rateze un penalty. Oricine poate trece printr-o asemenea situație. Îmi trece, trebuie să îmi treacă. Asta e meseria noastră, trebuie să țin capul sus și mă gândesc că meciurile următoare trebuie să facem mai mult. Aștept cu nerbdare să batem Suedia acasă", a spus Pușcaș după meci.

Prezența celor 27.000 de copii pe stadion a fost o bucurie și pentru atacantul român:

"Le mulțumim, au fost extraordinari. S-a făcut o gălăgie pe stadion cum nu ne așteptam. S-a văzut entuziasmul și așteptăm în continuare și copii și adulți. A fost superb, a fost frumos și le mulțumim încă o dată pentru toată organizarea", a mai spus George Pușcaș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel