Putea fi SALVAT bucureșteanul dezbrăcat care a căzut de la etaj? Vîlnei: Unde au greșit polițiștii
Autor: Doinița Manic pe 03 aug, 10:38 | Social

Intervenția ratată a mascaților în cazul bucureșteanului dezbrăcat care a căzut de la etajul șase al unui bloc, este anchetată de poliție.

Noi imagini apărute în presă arată că polițiștii au stat față în față cu bărbatul, înainte ca acesta să cadă de la etaj, informează Antena 3. Astfel, victima ar fi putut fi salvată dacă oamenii legii l-ar fi imobilizat rapid pe bărbat. Mai mult, se pare că atunci când bucureșteanul a sărit în gol, forțele de ordine se aflau la ușă, relatează aceeași sursă. 

Ce spun autoritățile

 

"E greu de spus unde s-a greșit în această intervenție. Imaginile sunt mai mult decât grăitoare. Cred că modul de intervenție nu a fost cel potrivit. Acum nu vreau să iau apărarea nimănui, dar nici nu vreau să acuz pe cineva. Ar trebui să lămurească cei care verifică intervenția colegilor noștri. Sunt niște proceduri cu privire la modul de intervenție. Sunt niște proceduri care trebuiau urmate. Eu cred că putea fi salvată persoana respectivă fără să se ajungă la deces. E foarte complicat. Din punctul meu de vedere, s-a greșit și bărbatul putea fi salvat. Sunt multe lucruri care puteau fi remediate", a declarat Florin Vîlnei, președintele Federației Sindicatelor din Poliție SED LEX, la Antena 3.

Amintim că vineri un bărbat din București a căzut de la etajul șase al blocului în care locuia, după un scandal cu poliția. Acesta ar fi încercat să escaladeze balustrada, dar a căzut. A fost transportat la spital, dar la scurt timp a decedat.

Te-ar putea interesa și ....
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri