Radu Banciu: Birocrația nu permite terminarea autostrăzii  București-Nădlac în următorii 10 ani
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Radu Banciu a comentat în cadrul emisiunii  emisiunii "Lumea lui Banciu" raportul Curții de Conturi Europene privind construirea  autostrăzii  București-Nădlac în următorii 10 ani. 

"Am văzut un raport al Curții de Conturi Europene și m-am simțit mai bine cât de cât. Știți ce spun băieții aștia cu socoteli, cu contabiliate? Nu există perspectivă ca România să termine autostrada București-Nădlac în următorii 10 ani. Dar o spun pe un ton enunțiativ, informativ. Ne-au spus și de ce: birocrația din România nu permite. România, scrie în raport,ca să dea drumul la 7 km de autostradă are nevoie de tot de-atatâtea aprobări cât ar face o țară europeană ca să de drumul la 500 km.", a spus Radu Banciu.

"Când va fi gata București-Nădlac integral? În următorii 10 ani, nu!"

"Acum înțelegem mai clar de ce prostovanii aștia ai noștri nu vorbesc decât în cifre minuscule: Am dat 2,1 km în folosință, nu stiu pe unde. Târgu Mureș-Ungheni, se vorbea zilele trecute, a venit ministrul Transporturilor și spunea 10 km Târgu Mureș-Ungheni... Deci la noi nu se vorbește decât în de-astea cu 2 cifre. Iată, 10 ani! Este imposibil! Pe mine nu mă interesează Târgu Mureș-Ungheni. Ieșirea din cotul nu-știu-care...Ce contează astea? Astea fiind localități fictive în raport cu autostrăzile, pentru că autostrăzile nu trec, în dreptul localităților de care n-ai auzit și nu o să auzi niciodată. Sunt în dreptul trecerii autostrăzilor. Pe mine mă interesează București-Nădalc. Ai curaj tu ca ministru al Transporturilor să vii spui când va fi gata Buurești-Nădlac integral? În următorii 10 ani, nu!", a comentat prezentatorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel