Radu Banciu: Gata cu PNL, nu vor reuși...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
PSD le-a  pus pistolul la tâmplă celor de la PNL, dacă nu măresc pensiile cu 40 la sută de la 1 septembrie, a declarat Radu Banciu, joi seara.

"Pe 1 se septembrie cade Guvernul Orban, ne-a transmis Olguta Vasilescu. N-ar cum să nu cadă. Pentru că cerințele sunt incredibile. Deci ei trebuie să măreasca pensiile cu 40 % cel puțin. Pot să le mărească și cu 2000%. Dacă le măresc de la 0 până la 39% inclusiv... 

Le-au pus pistolul la tâmplă cei de la PSD liberalilor. Dacă nu măresc pensiile până la 1 septembrie, ultima zi, vor fi dati jos printr-o motiune de cenzură. Evident că PSD-ul se știe puternic, inatacabil în domneniul asta, va da jos Guvernul. Orice abatere de la această promisiune va costa capul guvernului Orban, care în aceste condiții cred că deja se pregătește de o vacanță interminabilă. De ce să mai vină la muncă dacă oricum nu va mai avea nici un cuvânt începând cu prima zi din septembrie. Moțiunea va fi depusă imediat cum trece termenul, practic la ora 00:05, noaptea ca bandiții, vor da jos Guvernul Orban."

E gata cu PNL-ul! Nu are cum să mărescă cu 40% pensiile. Ei s-au împrumutat conforma informațiilor PSD cu 17 miliarde de euro, PNL-ul până acum. PSD-ul zice: noi am făcut mult mai bine, noi ne-am împreumutat doar cu 15 miliarde. Diferența asta de 2 miliarde, practic atârnăm cu toții. Nu mai are cum în condițiile astea să le mărească amărâților pensia cu 40%. Cu 400% ar mari-o PDS daca ar ști că iese și când ar ajunge la guvernare... știți pe unde v-o dă: Prin gaura aia de șarpe sau de cuc...pe acolo... ", a mai declarat Radu Banciu la B1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel