Radu Banciu îl desființează pe Ianis Hagi: RIDICOL! Gloaba asta primea interdicție la sport. E ca o băbuță
Autor: Giorgiana Croitoru pe 19 oct, 17:05 | Fotbal

Radu Banciu l-a criticat dur pe Ianis Hagi, după ce Gheorghe Hagi l-a comparat pentru presa din Austria cu Zidane, fostul mare jucător al lui Real Madrid.

Jurnalistul Radu Banciu este cunoscut pentru replicile dure la adresa sportivilor. După Simona Halep și Rafael Nadal, jurnalistul l-a atacat pe Ianis Hagi. 

"În materie de ridicol, sunt două capitole de deschis în perioada asta: candidații Moldovei pentru Eurovision și discuțiile pe teritoriul României despre Ianis Hagi. În fiecare caz, nimeni nu își dă seama de ridicol. Noi vorbim despre Ianis Hagi ascultându-l de obicei pe tac’su.

Cum să compari gloaba asta cu Zidane? Taică-su, din lipsa proprietății termenilor, fiindcă Hagi nu are nicio legătură cu exprimarea… e ca și cum ai pune un rus să vorbească în daneza veche, spune de Zidane, dar Ianis Hagi, dacă era coleg de școală cu mine, primea interdicție la sport. Ianis era printre ochelariștii ăia care își mâncau sandvișul cu pateu.

El nici nu ar trebui lăsat să facă sport. La noi se vorbește despre care e poziția lui convenabilă, câte dă după ce intră, cu cine se înțelege mai bine, dar el e ca o băbuță care se uită la televizor. Nu e jucător de fotbal. Și-a greșit meseria. În loc să îl trimită la faianță, taică-su l-a trimis la fotbal!”, a spus Radu Banciu la Look Sport.

Te-ar putea interesa și ....
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri