Radu Banciu, previziuni despre moţiunea de cenzură: Opoziţia va face ce a făcut gaşca lui Constantinescu. Nu vor avea timp de România
Autor: Florin Răvdan pe 09 oct 2019 / 23:31 | Știri din Mass-media

Radu Banciu

Jurnalistul Radu Banciu a făcut mai multe declaraţii cu privire la ce se va întâmpla după moţiunea de cenzură, dacă aceasta va trece de Parlament şi a adus aminte de partidul condus de Emil Constantinescu, în perioada 1996-2000. 

"Ştiţi ce s-ar întâmpla cu România dacă trece moţiunea? Ăştia se vor răzbuna, şi e dreptul lor dar noi vom fi prizonierii lor, pe tot ce au făcut pesediştii. Exact cum a făcut gaşca lui Emil Constantinescu în 96, după 6 ani de Iliescu şi 25 de Ceauşescu. Patru ani nu le-a ajuns timpul să radă tot ce a făcut Frontul Salvării Naţionale plus Ceauşescu. Au scuipat şi înjurat patru ani, nu au făcut nimic pentru România.

Nu au mai avut timp. Atenţie, că asta va face şi opoziţia acum, nu vor avea nimic altceva de făcut decât să ia ţara de sus până jos şi să se răzbune pentru tot ce a făcut PSD, cu justiţia, salariile, pensiile, agricultura, tot ce vreţi. Bătaia asta de joc a PSD-ului va fi taxată de aceşti oameni care oricum nu pot oferi altceva în afară de ură şi înjurături", a spus Radu Banciu. 

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Știri din Mass-media Vezi toate articolele
Crossuri parteneri