Radu Gavriș ar fi fost numit la conducerea luptei anti-Covid din Capitală în seara petrecerii cu procurori și polițiști
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Radu Gavriș ar fi fost numit chiar în seara petrecerii
Radu Gavriș ar fi fost numit chiar în seara petrecerii
Radu Gavriș ar fi fost numit la conducerea luptei anti-Covid din Capitală vineri seară, când a fost surprins cu procurori și polițiști, la un restaurant. Vestea vine, pe surse, după ce ministrul Bode a anunțat că Gavriș a fost demis din funcția de coordonare.

După declarațiile lui ministrului de Interne Lucian Bode de la Antena 3, s-a aflat că adjunctul Poliției Capitalei, Radu Gavriș, ar fi fost numit la conducerea luptei anti-Covid din București chiar vineri seară, în timp ce era la un restaurant din Centrul Vechi, încălcând restricțiile în vigoare.

Radu Gavriș ar fi fost repus la conducerea comitetului anti-Covid vineri, la ora 18.15, în timp ce se afla la restaurant, potrivit surselor SpotMedia

Adjunctul poliției Capitalei a ocupat această funcție pentru scurt timp, fiind înlocuit cu Berechet pe 26 octombrie. Revenirea în funcție, în ideea numirii, ar fi avut loc vineri seară. 

Ce anunța Bode luni dimineață 

Luni dimineață, la Antena 3, ministrul Lucian Bode declara că „am stabilit înlocuirea ofițerului care avea și funcție de conducere la nivelul Poliției Capitalei, din poziția de coordonator la nivelul Poliției Capitalei a luptei împotriva prevenirii și combaterii COVID.

Nu de alta, dar am văzut că domnul polițist se luptă cu această pandemie din interior și nu aș vrea să-i mai dăm această posibilitate. Începând din această dimineață nu va mai coordona această activitate.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel