Radu Herjeu, primul mesaj după apariţie la iUMOR. A greşit numele emisiunii de acum 20 de ani
Autor: Florin Răvdan pe 09 mai, 22:36 | Mass-media

Radu Herjeu a avut prima reacţie după apariţia la iUmor, în care a făcut mai multe glume răutăcioase la adresa juraţilor. 

"Evident, am avut mult mai multe emoții acum, uitându-mă la mine (apropo, eu nu m-am uitat niciodată la emisiunile pe care le făceam), decât am avut acolo, complet ieșit în afara zonei mele de confort., făcând un fel de stand up comedy în fața unui public viu (adică reactiv :D ) și a unui potențial milion și ceva de telespectatori ai emisiunii iUmor. 

Și mi-am dat seama ce avantaj am avut că mi-am scris singur textul, c-am putut fi ceva mai dezinvolt decât dacă l-aș fi citit de pe foi. Și astfel, s-au mai convins câțiva că nu sunt bățos și scorțos.

Chiar și-așa am făcut o greșeală, numele emisiunii pe care am realizat-o acum 20 de ani în același spațiu se chema Strict Autentic. Un psiholog mi-ar fi spus că am avut un lapsus Freudian.  Doamne ferește!

Acum mai rămâne să rezist tentației de a citi comentariile la filmulețul pus pe youtube și la articolele despre moment.", a scris Radu Herjeu pe pagina sa de Facebook. 

Te-ar putea interesa și ....
Mass-media Vezi toate articolele
Crossuri parteneri