Radu Herjeu, şocat de ce-a văzut în Herăstrău: Îţi vine să încingi o horă!
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Radu Herjeu
Radu Herjeu
Radu Herjeu a ieşit la plimbare prin Herăstrău. Iată ce a văzut acolo exact în ziua în care România a înregistrat un număr record de infectări cu Covid-19.

Plimbare de seară prin Herăstrău. Frumos, calm, no TV no worries, no covid, fuck the mondial oculta and Bill Gates!

La 2 din 5 terase, niciun ospătar nu are mască. La restul, cam trei sferturi o au pe bărbie sau sub nas. Mesele sunt tot acolo unde erau și anul trecut pe vremea asta, la nici un metru distanță una de cealaltă. Multe sunt unite pentru a permite găștii de 8 prieteni să stea împreună și să sărbătorească dispariția pandemiei.

Toate locurile de joacă sunt deschise și copiii zumzăie de colo colo, în timp ce părinții stau în grupulețe pentru a-și spune unii altora cum să te ferești de vaccinuri și 5G. Iar pe alei... ah, pe alei... e cam ca pe docurile unde sunt debarcați cu forța imigranții ilegali. Oamenii simt nevoia căldurii semenilor, stau unii-ntr-alții ca după o despărțire prea lungă și, desigur, inutilă și abuzivă.

Da, așa o atmosferă de liniște și pace, direct proporțională cu competența guvernului, de-ți vine să încingi o horă, dar nu ești la mare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel