Radu Mihaiu depune marţi jurământul de primar al Sectorului 2
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Radu Mihaiu. Foto: Facebook
Radu Mihaiu. Foto: Facebook
Radu Mihaiu, noul primar al Sectorului 2, va depune marţi jurământul de învestire în funcţie. Mihaiu a afirmat luni că preia un mandat greu, dar foarte interesant.

'E oficial - mâine, la ora 14,00, voi depune jurământul. Din păcate, va fi o ceremonie cu uşile închise din cauza pandemiei. Mi-ar fi plăcut să vă am aproape pe toţi cei care m-aţi susţinut până în acest punct, fiindcă drumul pe care pornim e cu şi pentru noi toţi. Preiau un mandat greu, dar foarte interesant. Putem face o schimbare reală şi palpabilă pentru foarte mulţi oameni.

Eu şi echipa mea suntem entuziasmaţi să începem. Ştiu din miile de mesaje pe care le primesc că s-au adunat foarte multe probleme. Multe urgente. Ştiu şi că mulţi dintre voi aţi adresat aceste probleme primăriei, dar nu aţi primit niciun răspuns. Această lipsă de comunicare va înceta", a precizat Radu Mihaiu, luni, pe Facebook.

"Săptămâna aceasta, după ce voi primi acces la informațiile din Primărie, voi prezenta un plan concret cu prioritățile imediate și viziunea pe termen mediu și lung", a mai adăugat noul primar al Sectorului 2.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel